MAXIMAL TRYGGHET MED FULL GARANTI

BIL & MOTOR-garanti på bilköpet

Att köpa begagnat skall vara tryggt, enkelt och bekymmersfritt för dig som kund.

När du köper bil hos oss får du i regel utan kostnad ta del av Bil&Motors garantier. Garantiperioden kan vara upp till sex månader, men omfattningen på just ditt köp framgår på köpekontraktet.

Generellt styrs Bil&Motor-garantin på bilens ålder och körsträcka. När du köper en bil eller husbil hos oss är du alltid i trygga händer!

Utökad garanti upp till trettio månader på din bil

Du kan också teckna mer omfattande garantier på din nya bil.
För att det skall bli så tryggt som möjligt för dig, erbjuder vi i samarbete med AutoConcept extra garantier upp till hela trettio månader på ditt nya fordon.

Genom AutoConcepts garantier kan du således få hjälp med ditt fordon i flera år. Garantierna gäller oavsett vart du befinner dig i landet, och är du i våra trakter kan vi hjälpa dig fullt ut i vår verkstad. Med tanke på att dagens fordon innehåller avancerad teknik med uppemot 20 000 olika komponenter, kan det trots noggranna kvalitetstester ändå uppstå fel. Då är det skönt att veta att man kan försäkra bort merparten av de eventuella skadekostnader som kan uppstå.

Vi erbjuder ett antal olika garantipaket beroende på fordonstyp och miltal:

  • vanliga bilar

  • sportbilar

  • husbilar

För fler detaljer kring garantiomfattning kan du klicka in på sidans bilagor. Utifrån dina behov och fordonets förutsättningar hittar de lösningen som blir bäst för dig och din nya bil!

AutoConcept Insurance AB har levererat försäkringar till den nordiska fordonsbranschen sedan 1999. De är en heltäckande försäkringsförmedlare vilket även innefattar professionell skadereglering. För mer information, vänligen besök www.autoconcept.se

"Väldigt bra mottagande, bra service och snabba på att svara! Bil & Motor har supportat hela vägen och gjort ett jättebra jobb. Bilen går kalas igen och jag är så nöjd! Kan varmt rekommendera Bil & Motor i Alingsås!"

Stefan Jansson - Rekommenderar Bil&Motor i Alingsås