MER OM OSS

Bil & Motor är ett företag med många års erfarenhet av fordonshandel, service och reparationer. Vi specialiserar oss på bilar och relaterade tjänster som service, reparationer och däck. Men vi tar även emot husbilar, husvagnar, motorcyklar, båtmotorer och släpvagnar. För detta har vi skapat en affärsmodell där nöjda kunder och konkurrenskraftiga priser ligger i centrum.Utöver att serva och reparera fordon vill vi kunna erbjuda andra tjänster som fordonsförsäljning och fordonsförmedling. Vi hjälper även till med finansiering vid fordonsköp, service eller reparation.

Joakim och Magnus har arbetat som bilmekaniker i över 30 år. Kunden har alltid satts i fokus och att jobbet skall vara grundligt och väl utfört har alltid varit en självklarhet!
Ett personligt och engagerat kundbemötande, samt att vi tar hand om våra kunder genom hela ägandeperioden, tror vi är främsta anledningen till att vi har så många återkommande kunder.

Vårt mål är att vara en trygg och pålitlig partner!

Jocke
Löser allt som ingen annan löser samtidigt som han fäller ner brillorna och kör Harley Davidsson. Jocke har varit verksam inom fordonsbranschen i hela sitt yrkesamma liv.
Magnus
Byter bromsar samtidigt som han monterar upp förtältet på husvagnen för att sedan avsluta detta med en kort tur om tio mil på cykeln. Magnus har varit verksam inom fordonsbranschen i hela sitt yrkesamma liv.
Noel
Noel är vårt yngsta tillskott och är utbildad på Alingsås yrkesgymnasium. Efter sin praktik hos oss har han genom sitt drivna engagemang och goda kunskaper fått en anställning hos oss. Välkommen in till Bil och motorfamiljen.