MER OM OSS


Bil & Motor är ett företag med många års erfarenhet av bilhandel, service och reparationer. Vi specialiserar oss på bilar och relaterade tjänster som service, reparationer och däck. Men vi tar även emot husbilar, motorcyklar, båtmotorer och släpvagnar. För detta har vi skapat en affärsmodell där nöjda kunder och konkurrenskraftiga priser ligger i centrum.
Utöver att serva och reparera fordon vill vi kunna erbjuda andra tjänster som bilförsäljning och bilförmedling. Vi hjälper även till med finansiering vid bilköp, service eller reparation.

Joakim och Magnus har arbetat som bilmekaniker i över 30 år. Kunden har alltid satts i fokus och att jobbet skall vara grundligt och väl utfört har alltid varit en självklarhet!
Ett personligt och engagerat kundbemötande, samt att vi tar hand om våra kunder genom hela ägandeperioden, tror vi är främsta anledningen till att vi har så många återkommande kunder.

Vårt mål är att vara en trygg och pålitlig partner! 

Jocke 
Löser allt som ingen annan löser samtidigt som han fäller ner brillorna och kör Harley Davidsson. Jocke har varit verksam inom fordonsbranschen i hela sitt yrkesamma liv. 
Magnus
Byter bromsar samtidigt som han monterar upp förtältet på husvagnen för att sedan avsluta detta med en kort tur om tio mil på cykeln. Magnus har varit verksam inom fordonsbranschen i hela sitt yrkesamma liv.