MER OM OSS

Bil & Motor är ett företag med många års erfarenhet av fordonshandel, service och reparationer. Vi specialiserar oss på bilar och relaterade tjänster som service, reparationer och däck. Men vi tar även emot husbilar, husvagnar, motorcyklar, båtmotorer och släpvagnar. För detta har vi skapat en affärsmodell där nöjda kunder och konkurrenskraftiga priser ligger i centrum.Utöver att serva och reparera fordon vill vi kunna erbjuda andra tjänster som fordonsförsäljning och fordonsförmedling. Vi hjälper även till med finansiering vid fordonsköp, service eller reparation.

Joakim och Magnus har arbetat som bilmekaniker i över 30 år. Kunden har alltid satts i fokus och att jobbet skall vara grundligt och väl utfört har alltid varit en självklarhet!
Ett personligt och engagerat kundbemötande, samt att vi tar hand om våra kunder genom hela ägandeperioden, tror vi är främsta anledningen till att vi har så många återkommande kunder.

Vårt mål är att vara en trygg och pålitlig partner!

Jocke
Löser allt som ingen annan löser samtidigt som han fäller ner brillorna och kör Harley Davidsson. Jocke har varit verksam inom fordonsbranschen i hela sitt yrkesamma liv.
Magnus
Byter bromsar samtidigt som han monterar upp förtältet på husvagnen för att sedan avsluta detta med en kort tur om tio mil på cykeln. Magnus har varit verksam inom fordonsbranschen i hela sitt yrkesamma liv.
Thomas
Är en hejare på fiske och älskar friluftsliv men kan också nosa fram fram just det fordon som Du söker. Thomas har sålt och levererat flera tusen fordon under åren i Alingsås med omnejd. Vi levererar fordon till hela landet,
ja t.o.m utanför landets gränser.
Philip
Tidigare jobbat och varit verksam inom Mekonomen. Även jobbat i Bangkok i många år vilket gett mig gedigen erfarenhet inom ledarskap, försäljning och kundservice. Med kunskap och hängivenhet till mitt uppdrag hoppas jag kunna möta just DINA förväntningar i varje kontakt och affär med mig!