BILVERKSTAD

SERVICEVERKSTAD & VERKSTAD

Behöver du hjälp med din bil?

Då har du kommit rätt. Vi har arbetat med de flesta bilmodeller sedan många år tillbaks i tiden. Som kund är du alltid i fokus och vårt mål är att kunna ge dig snabbast möjliga service eller reparation.
Misstänker du att din bil behöver repareras tar vi oss an den så fort vi bara kan efter att du anmält felet till oss. Delar som det ofta blir slitage på har vi i lager, övriga delar har vi tillgång till inom ett par dagar.

LÄMNA BILEN TRYGGT HOS OSS

Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad kunskap med modern teknik och IT i samarbete med AD Bildelar.

När du servar din bil hos oss får du alltid minst 2 års garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken som gör att din bil behåller sitt värde.

Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri. Även du som har en ny bil med fabriksgaranti kan tryggt lämna den i våra händer. Välkommen in till oss!

Har du en lysande servicelampa på instrumentpanelen?

Efterkontroll

I mån av tid kan hjälpa dig med efterkontroll eller ombesiktning. När vi rättat de fel som markerats med tvåor bokar vi en tid för ombesiktning eller nybesiktning för godkännande och bilen lämnas till dig besiktigad samt körklar.

Kamremsbyte

Vi ser över och byter din kamrem. Att byta kamrem på egen hand rekommenderar vi inte, det krävs gedigen kunskap om bilmodellen. Kamremmen är en av komponenterna som styr ventilerna i topplocket. Om kamremmen är sliten så kan det sluta i en omfattande och dyr motorreparation.

Felsökning

Vi utför bilservice och reparationer på alla bilmärken. Vi använder oss av toppmodern diagnostikutrustning från världsledande tillverkare. Detta för att kunna erbjuda bästa felsökning på alla våra verkstäder ihop med våra tekniker med lång erfarenhet av felsökning.

Byte bromsar

Skrapar det, upplever du bromsarna som mjuka, bromsar dåligt eller ligger på? Ibland räcker det att smörja eller byta bromsklossarna. Välkomna för en kostnadsfri undersökning och prisförslag.

Turbo

Vi hjälper till med att laga bilens turbo, ofta ersätts den av en utbytes turbo som motsvarar bilens original.

AC-reperationer

Har du problem med klimatanläggningen i din bil? Kontakta oss så felsöker vi och reparerar felet.

Byte Avgassystem

Det är väldigt sällan man byter hela avgassystem, oftast är det bara en del av systemet som behöver lagas eller bytas.

Växellåda koppling

Vi använder alltid originaldelar eller bättre när vi byter delar på din bil. Vi felsöker självklart om det är något vi kan reparera innan vi byter koppling eller växellåda.

Boka verkstadstid hos oss!

BOKA TID